Аваков прокоментував плівки Медведчука-Суркова й анонсував нові викриття
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков прокоментував плівки Медведчука-Суркова й анонсував нові викриття

Аваков прокоментував плівки Медведчука-Суркова й анонсував нові викриття
Джерело:  online.ua

Очільник Мінінстерства внутрішніх справ Арсен Аваков вперше вирішив прокоментувати аудіозапис ймовірної розмови проросійського політика Віктора Медведчука з колишнім куратором Володимира Путіна по України Владиславом Сурковим. Глава МВС неочікувано для всіх заявив, що це не останні такі плівки, які потрапили до рук українських медіа. За словами міністра, згідно з даними, якими якою він володіє, "будуть ще й інші". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на програму  "VIP із Наталією Мосейчук".

Аваков звернув увагу на те, що Віктор Медведчук є кумом очільника Кремля Володимира Птуіна, відповідно – людиною, яка щиро вважає російського президента своїм другом.

"Вони дружать сім'ями, добре комунікують... Ми бачили цю останню розмову: грудень, у нас трагічна ситуація, вже після Іловайську, але перед Дебальцевим. Це "хі-хі", "ха-ха". Він (Віктор Медведчук - ред.) цим займається, аби повернутися до влади", – стверджує глава МВС.

Як уже згадувалося раніше, скандальні аудіозаписи були зроблені нібито 25 лютого 2014 року, їх нещодавно оприлюднили українські журнлісти. Серед тем – обмін полоненими, Крим та колишній президент України Петро Порошенко.

"Коли Зеленський прийняв рішення з відкритим забралом сказати, що Медведчук – класовий ворог для України, для мене це дорого, дуже дорого коштує", – заявив Арсен Аваков.

Як стверджує представник Кабміну, рішення РНБО щодо санкцій проти кума Путіна та його поплічників він підтримував "двома руками й все таке". Однак він боявся, що все це може якимось чином зірватися.

Як уже згадувалося, нещодавно сам Віктор Медведчук прокоментував запис розмови з колишнім радником Путіна Владиславом Сурковим. Кум російського президента зазначив, що поки не може підтвердити автентичність "плівок Медведчука – Суркова", однак визнав, що подібна розмова дійсно відбулася. Як стверджує проросійський політик, у 2014 році за дорученням колишнього українського лідера Петра Порошенка він організував переговори з представниками Володимира Путіна, які звучать у цьому записі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Медведчуку вдалося сховати свої літаки від санкцій РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?