Аваков розповів про ліквідацію "економічного" підрозділу Нацполіції
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков розповів про ліквідацію "економічного" підрозділу Нацполіції

Аваков розповів про ліквідацію "економічного" підрозділу Нацполіції
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів України підтримало ініціативу МВС про ліквідацію департаменту економічного захисту Нацполіції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter міністра Арсена Авакова.

За його словами, відповідні спеціалісти підрозділу перейдуть до складу Служби фінансових розслідувань. Останній перетвориться на аналітичний центр з найкращими кадрами з різних установ.

"Створення Служби фінансових розслідувань, яку МВС системно ініціювало ще з 2017 року, виходить на практичний рівень. Наразі алгоритм узгоджено з Міністерством фінансів та затверджено постановою Кабінету міністрів", - підкреслив Аваков.

Нагадаємо, що чинний міністр зовнішніх справ зберіг відповідну посаду після обновлення уряду. Він став одним з небагатого кола топ-посадовців, які залишилися на старих посадах після зміни влади в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський раніше звернувся до Верховної Ради з ініціативою про зміну підпорядкування Нацгвардії. Йдеться про те, що відповідальним за керівництво та призначення командувача структури стане голова держави замість чинного очільника МВС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?