Аваков терміново звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков терміново звернувся до українців

Аваков терміново звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Очільник МВС Арсен Аваков поділився приємною новиною. Він розповів, що Міністерство внутрішніх справ та Державна міграційна служба представили онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

"Запустили ще одну новацію е-сервісу від МВС: онлайн замовлення заміни посвідчення водія через електронний кабінет водія. Вхід до е-кабінету водія – за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який дуже зручно отримати на чип своєї ID-картки, а також через Bank-id та Mobile-id", - розповів Арсен Аваков.

Окрім того, вказано, що громадяни України зможуть обміняти водійське посвідчення та отримати його після втрати або крадіжки не виходячи з дому. Зверніть увагу, що для цього потрібно мати власний електронний кабінет водія. У відомстві кажуть, що з 5 лютого електронний підпис громадяни можуть отримати на ID-паспорт.

Нагадаємо, що нещодавно очільник комітету з питань правоохоронної діяльності Ради Денис Монастирський наголосив, що випробувальний термін очільника МВС Арсена Авакова ще не завершився, однак він може піти з посади, якщо не буде прогресу у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський 3 тижні тому дав завдання правоохоронним органам встановити причетних до запису розмов під час зустрічі очільника Кабміну Олексія Гончарука — наразі Авакову уже відомо, хто монтував ролик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?