Аваков відреагував на вихід під заставу екс-чиновника Януковича
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков відреагував на вихід під заставу екс-чиновника Януковича

Аваков відреагував на вихід під заставу екс-чиновника Януковича
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішних справ Арсен Аваков відреагував на на рішення Печерського райсуду Києва про вихід на волю під заставу 15 млн гривень затриманого раніше податківця з колишнього міндоходів, у якого було знайдено $3,8 млн готівкою.

Про це він написав у коментарях на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Антикорупційна операція в Україні: з’явилося відео конвоювання затриманих гелікоптерами до Києва

"Ппц...ну як так можна працювать?", - написав міністр у коментарях під своєю публікацією про затримання скандального екс-чиновника.

Нагадаємо, Антіпова затримали із сумкою, в якій було 3,8 мільйона доларів США готівкою. Затримання відбулося у рамках антикорупційної операції щодо посадовців колишнього Міндоходів на території 15 областей.

Після виходу на свободу Антіпова Печерський райсуд прийняв рішення про призначення запобіжного заходу для ще одного затриманого - екс-керівника податкової служби одного із районів Києва Юрія Мостипана. Йому призначено заставу 1 мільйон гривень і було звільнено у залі суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?