Аваков виступив з гучною заявою про свою відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков виступив з гучною заявою про свою відставку

Аваков виступив з гучною заявою про свою відставку
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков виступив з заявою у відповідь на вимоги активістів подати у відставку після резонансного вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому. За словами глави МВС, він не має наміру йти у відставку. Про це Аваков заявив після сьогоднішнього засідання Кабміну, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє ONLINE.UA.

Міністр сказав, що питання його відставки може розглянути Верховна Рада, але сам він не збирається писати заяву на звільнення, як того вимагають активісти.

Також Аваков заявив, що не бачить сенсу у відставці голови Національної поліції Сергія Князєва.

«Я не вважаю, що голова Нацполіції Князєв має йти у відставку. Він добре працює, і він робить усе, що від нього залежить», – повідомив глава МВС.

За інформацією ONLINE.UA, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький 5-річний хлопчик був випадково застрелений двома поліцейськими, які, за даними слідства, перебували в стані алкогольного сп’яніння. За кілька днів постраждала дитина померла у лікарні від важкої черепно-мозкової травми.

Резонансне вбивство дитини спричинило хвилю обурення по всій Україні. Вчора у Переяслав-Хмельницькому відбулась акція протесту, які швидко перетворилась на масові заворушення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?