Аваков вперше чітко висловився про скандальне призначення в МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков вперше чітко висловився про скандальне призначення в МВС

Аваков вперше чітко висловився про скандальне призначення в МВС
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Facebook вперше чітко озвучив позицію з приводу  призначення скандальної 24-річної Анастасії Дєєвої на посаду заступника міністра внутрішніх справ з євроінтеграції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Авакова.


Відзначимо, в якості головних претензій до Дєєвої озвучувалося то, що вона була призначена на посаду з порушеннями процедури. В анкеті Дєєвої було зазначено, що загальний стаж її роботи - 10 років, однак це важко уявити для 24-річної дівчини.


«Молода дівчина призначена на посаду заступника міністра МВС. Дивлюся дискурс - молода ... головна претензія, полилася жовч, бруд, ярлики і образи дівчини, з якою ніхто з коментаторів не стикався - не знайомий, але "дружно засуджують», - написав Аваков.


Читайте також:  У МВС придумали новий спосіб захистити скандальну заступницю Авакова і показали відео


«Якщо б збереглися у нас ще Комітети комсомолу, Бюро, ЦК та інше (я то їх, на жаль, пам'ятаю) то, таке відчуття, що затаврували б рішенням бюро, як служницю імперіалізму (на основі фоток в асоциально яскравих нарядах) і аморальності на основі особистих фото). Давайте-но, все ж, проговоримо логіку процесу і претензії коментаторів», - продовжив Аваков.


«У сьогоднішньому міністерстві - висока посада - не синекура і не вершина ієрархії колишнього пострадянського міністерства міліції. У нинішньому цивільному міністерстві, з якого виділена окремо Нацполіція - посада зам міністра - це функція! І варто зрозуміти, що на ряд функцій в цій складній системі, якою є МВС, 24-річний або 30-річний, на жаль і ах, - виграє у досвідченого 50-річного, на зразок мене. Це нормально і це працює », - також повідомив Аваков.


Читайте також:  Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву


«В одному з секторів нашої роботи - 54 міжнародні проекти, які ми ведемо з усіх ЦОВам міністерства. Дуже важливі проекти, що визначають найчастіше найважливіші компоненти реформ. Працює спеціально зібрана команда в основному молодих людей з високим ступенем мобільності і комунікабельності. Які володіють іноземними мовами, основами проектного менеджменту в західному розумінні цього слова ... Після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка на наш погляд зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами», - продовжив глава МВС.


«Розбираємося далі. Освіта Дєєвої. Диплом бакалавра з відзнакою - Київський університет Шевченка, магістерський диплом з чудовими результатами. Вільна англійська, французька ... Півтора року чорнової роботи в нашому проектному офісі реформ. Висока працездатність і комунікабельність. Пояснювати нічого на вході не треба, ні входити в курс справи - про все знає і з усіма знайома. Для тієї ФУНКЦІЇ, заради якої ми намітили мати ЦЬОГО зам міністра - для мене все ОК», - також пише Аваков.


«Далі - прочитав, мовляв, не патріотка. Безсовісні домисли. Всі, хто знає Настю особисто - прекрасно знають, як вона налаштована до всіх процесів в країні. Всім би просторікує бути такими патріотами», - написав глава МВС.


«Фотоальбоми, викинуті в інтернет і, з таким ефектом підживили ниці почуття нашого околополітікума ... Студентка не має право на приватні фото? Святенництво. Або ви безтілесні, або безстатеві, моралізує на яскравий одяг і оголені лінії?», - обурюється Аваков.


«Нікого не цікавить звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки ...», - також повідомив Аваков.


«Призначення на посаду пройшло через Кабінет міністрів, з урахуванням ряду співбесід і проведеної спецперевірки. Ті, хто говорить про порушення в процесі призначення, - не розібралися», - також запевнив Аваков.


«Молоду людину, що енергійно працює - варто підтримати, вберегти від цькування і пороків системи. Мотивувати його і домогтися результату. Це моя функція, в якій, сподіваюся, ви мене підтримаєте. А функція заступника міністра Анастасії Дєєвої описана вище - і давайте обговоримо її ефективність, давши їй час попрацювати. Упевнений, вона впорається!», - резюмував міністр внутрішніх справ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в скандальному призначенні заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 24-річної Анастасії Дєєвої головна проблема не в откровенних фото і молодості дівчини, а в порушенні процедури, заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?