Аваков зробив несподівану заяву щодо "мінера" з мосту в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков зробив несподівану заяву щодо "мінера" з мосту в Києві

Аваков зробив несподівану заяву щодо "мінера" з мосту в Києві
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про готовність взяти на поруки Олексія Белька, який погрожував вибухом на мосту "Метро" у Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку.

За його словами, зловмисник заблокував міст, спровокував спецоперацію та транспортний колапс у стані наркотичного сп'яніння. Топ-посадовець вважає, що навіть у такої людини повинен бути шанс виправитися.

"Звернусь до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Белька. Про взяття на поруки сержанта. Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків та знайти себе заново", - пояснив Аваков.

Він додав, що клопотання буде відправлено персонально від міністра внутрішніх справ. Публікація супроводжена відеозаписом допита затриманого.

Нагадаємо, інцидент стався у середу, 18 вересня. Перші відомості про "мінування" об'єктів на червоній гілці метро з'явилася після 16:00. Зловмисника затримали близько 19:30.

Як повідомляв ONLINE.UA, Белько просив вибачення в усіх киян, яких торкнулася низка подій на мосту "Метро". Міністерство зі справ ветеранів стверджує, що "мінер" не мав наміру щось підривати, проте нібито намагався привернути увагу до своєї персони. Це він пояснив великою кількістю проблем у житті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?