"Мінер" мосту Метро неочікувано звернувся до всіх киян
Категорія
Україна
Дата публікації

"Мінер" мосту Метро неочікувано звернувся до всіх киян

"Мінер" мосту Метро неочікувано звернувся до всіх киян
Джерело:  online.ua

Міністерка у справах ветеранів Оксана Коляда заявила, що Олексій Белько, який погрожував 18 вересня підірвати міст Метро у Києві, просить вибачення за свій вчинок у всіх киян та гостей столиці. Про це вона повідомила в ході брифінгу Нацполіції щодо затримання чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро, передає ONLINE.UA.

"Перше, що я хочу передати від Олексія, він просить вибачення. Просить вибачення перед усіма, зокрема, перед жителями Києва за ті незручності, які вони мали вчора (18 вересня)… Друге. Олексій нам сказав, що він не мав наміру підривати міст і все, що він хотів, – це привернути до себе увагу. Олексій каже, що у нього були проблеми з влаштуванням на роботу, з відсутністю фінансових коштів, проблеми особистого характеру, у нього були проблеми з його дівчиною, тому склалася така ситуація", - розповіла Коляда.

 Нагадаємо,увечері 18 вересня озброєний чоловік зупинив авто на мосту Метро і погрожував його підірвати. Правоохоронці розгорнули спецоперацію, перекрили під’їзди до моста.

Як повідомляв ONLINE.UA, ці події спровокували появу  заторів у центрі Києва. Зокрема, був ускладнений проїзд через Хрещатик та низку оточуючих його вулиць, проспектів тощо. Також дуже важко було добиратися підземкою через скупчення пасажирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?