Транспортний колапс у Києві: загроза теракту спровокувала затори
Категорія
Україна
Дата публікації

Транспортний колапс у Києві: загроза теракту спровокувала затори

Транспортний колапс у Києві: загроза теракту спровокувала затори
Джерело:  24 канал

Чоловік, який заблокував міст "Метро" через Дніпро у Києві, спровокував затори у столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Наразі відомо, що міст перекрили правоохоронці. Найбільші транспортні ускладнення зафіксовані на Правому березі столиці.

Застиг автомобільний рух на бульварах Тараса Шевченка, Дружби народів, а також вулицях Хрещатик, Мечникова, Богдана Хмельницького, Великій Васильківській, Басейній.

Труднощі з проїздом також існують на проспектах Перемоги (неподалік від станції метро "Шулявська") і Валерія Лобановського. Рух ускладнений на Мінському проспекті, Богатирській, Набережно-Хрещатицькій, Костянтинівській, Великій Житомирській вулицях та Набережному шосе.

Аналогічна ситуація спостерігається в околицях станцій підземки "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Золоті Ворота", "Лук'янівська", Палац Спорту", "Гідропарк".

Як повідомляв ONLINE.UA, озброєний зловмисник, що погрожує вибухом на мосту, відкрив вогонь у напрямку поліцейського БПЛА, за допомогою якого правоохоронці спостерігали за ним. Чоловік розмахує українським державним прапором зі свого автомобілю "Опель".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?