Озброєний чоловік на мосту у Києві розстріляв безпілотник поліції - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Озброєний чоловік на мосту у Києві розстріляв безпілотник поліції - подробиці

Озброєний чоловік на мосту у Києві розстріляв безпілотник поліції - подробиці
Джерело:  online.ua

Озброєний невідомий зловмисник, заблокувавши міст "Метро" у Києві, обстріляв поліцейський дрон Про це повідомляє ONINE.UA з посиланням на групу "Київ Оперативний" у Facebook.

Відомо, що переправа через Дніпро оточена силовиками Національної гвардії, поліціянтами. У місця події знаходяться пожежні та швидка допомога.

"До речі, стало відомо, що на міст чоловік приїхав на автомобілі #Opel (#AA8253XK), яким частково і заблокував рух по мосту. Також, свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв", - стверджує портал.

За неофіційними даними, позиції вже зайняли снайпери та важка спецтехніка. Інші подробиці щодо особистості чоловіка, наведені у публікації видання, не підтверджені.

"КО" також оприлюднило запис з монітора керування дроном, на якому видно, що чоловік в автомобілі Opel вивісив український державний прапор.

Нагадаємо, інцидент кваліфікований в МВС як підготовка терористичного акту.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник київської поліції оголосив про початок спеціальної операції. Рух поїздів метро та автомобільного транспорту через міст тимчасово зупинено. На місці події перебувають "представники усіх служб".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?