На київському мосту загроза теракту - з'явилися перші фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На київському мосту загроза теракту - з'явилися перші фото

На київському мосту загроза теракту - з'явилися перші фото
Джерело:  online.ua

Київська поліція оголосила проведення спеціальної операції через терористичну загрозу на мосту "Метро". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво МВС.

За даними правоохоронців, на місці події розташувалися поліціянти, кінологи, спецпризначенці та спеціалісти з вибухівки.

"Невідомий здійснює постріли і погрожує вибухом. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Нині тут перебувають представників усіх служб. Рух автомобілів і поїздів на мосту перекрито. Слідчі столичної поліції кваліфікують подію як підготовка до терористичного акту", - пояснив очільник поліцейської служби Києва Андрій Крищенко.

МВС додало, що оперативно до мосту спрямували представники усіх необхідних установ. Наразі міст перекритий. Невідомо, коли може бути відновлений рух поїздів чи автомобілів.

Як повідомляв ONLINE.UA, невідомий чоловік прибув на міст "Метро" між станціями підземки "Арсенальна" та "Гідропарк". Він погрожує вибухом. Правоохоронні органи перекрили автомобільний та залізничний рух. Наразі невідомо, чи дійсно у зловмисника є вибухівка, проте він відкрив вогонь з невідомої зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?