У Києві чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро

У Києві чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро
Джерело:  online.ua

У Києві невідомий чоловік бігає по мосту Метро і погрожує його підірвати. На даний момент на місці події працюють правоохоронці. Про це повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, передає ONLINE.UA.

 "Невідомий чоловік погрожує підірвати міст Метро. За попередньою інформацією, він зробив кілька пострілів у повітря. Наразі там працюють всі правоохоронні служби", - каже він.

Тракало наголосив, що наразі в'їзд та виїзд на міст перекрито. Спікер Нацполіції додав, що невідомо чи є у чоловіка вибухівка.

Спільнота "Київ.Оперативний" у Facebook пише, що чоловік їхав по мосту на автівці, але чомусь вирішив зупинитися і вийти. Там зазначають, що "із його сумки стирчить приклад, а в руці у нього якісь кнопки. Чоловік ходить і кричить, що все підірве".

Відомо, що чоловік приїхав на автомобілі Opel (AA8253XK), яким частково і заблокував рух по мосту.

"Свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв", - додали у спільноті.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше в поліції розповіли ,хто лякає українців постійними "мінуваннями". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?