Авіакатастрофа Ан-148: РосЗМІ звинувачують Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Авіакатастрофа Ан-148: РосЗМІ звинувачують Україну

Авіакатастрофа Ан-148: РосЗМІ звинувачують Україну
Джерело:  online.ua

Літак Ан-148, який зазнав катастрофи в Підмосков'ї, був розроблений в Україні, а на самих повітряних суднах цієї моделі встановлені українські двигуни.

Як інформує ONLINE.UA, про це пише видання "Нова газета".

Читайте також: Авіакатастрофа Ан-148 в Підмосков'ї: з'явилося відео моменту аварії

Всього в Російській Федерації було вироблено 29 Ан-148 і всі вони були зроблені на Воронезькому акціонерному літакобудівному товаристві в червні 2010 року.

При цьому російська газета "Комерсант" опублікувала коментар "джерела в Міністерстві транспорту України". За словами джерела, офіційний Київ не несе відповідальності за авіакатастрофу Ан-148 в Підмосков'ї.

"Україна не несе відповідальності за те, що відбувається, як і фірма "Антонов". Через розрив економічних зв'язків України і Росії продовженням ресурсу "Анів", що знаходяться в експлуатації в Росії, займається російська сторона. Так було і під час катастрофи Ан -148 в Бєлгородській області в 2011 році", - сказало джерело.

Тим часом, Міністерство транспорту та зв'язку існувало в Україні до 2010 року. Після цього відомство було реорганізовано і структурно увійшло до Міністерства інфраструктури України.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 лютого, в Підмосков'ї сталася авіакатастрофа- пасажирський літак Ан-148, на борту якого перебувало понад 70 чоловік, пропав з радарів через короткий час після вильоту з аеропорту "Домодєдово".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?