Авіакатастрофа в Броварах: шістьох поранених відправлять на лікування за кордон
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіакатастрофа в Броварах: шістьох поранених відправлять на лікування за кордон

Авіакатастрофа в Броварах: шістьох поранених відправлять на лікування за кордон
Джерело:  online.ua

Унаслідок падіння гвинтокрила у Броварах у лікарнях залишаються 16 осіб, з них шестеро дітей. МОЗ готує до відправлення на лікування за кордон шістьох осіб, які дістали опіки.

Джерело: голова Київської ОВА Олексій Кулеба та заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак в ефірі телемарафону

У якому стані перебувають постраждалі в авіакатастрофі в Броварах

Кулеба повідомив, що внаслідок трагедії у Броварах у лікарнях залишаються 16 людей, шестеро з яких діти, тяжких поранених немає. Інші – отримують лікування амбулаторно.

Особлива увага приділяється дітям, які отримали серйозні опіки. Стан їхнього здоров'я задовільний. Ситуація контролюється.

Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак повідомила, що за кордон відправлять шістьох осіб, які дістали опіки.

Частину пацієнтів було переведено до Київського опікового центру: вони найважчі та складніші, але ніхто з них не перебуває ні в критичному, ні в загрозливому стані. Вони отримують повноцінне лікування, яке визначено протоколом. Ми готуємо шістьох пацієнтів із опікового центру - це діти та дорослі, для подальшого лікування за кордоном, - сказала вона.

Також на даний момент немає інформації про людей, які зникли безвісти. Родинам загиблих буде виділена матеріальна допомога.

Місце падіння гвинтокрила розчищене від уламків. Найближчим часом у пошкодженому будинку будуть відремонтовані вікна та двері.
Дітям із пошкодженого садку організовують навчання в сусідніх дошкільних закладах, враховуючи побажання батьків.

Падіння гвинтокрила у Броварах

Зранку 18 січня у Броварах на Київщині впав гвинтокрил ДСНС.

Унаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник внутрішніх справ Євген Єнін, держсекретар Юрій Лубкович.

Всього загинуло 14 людей, із них одна дитина, постраждали 25 осіб, із них 11 дітей.

СБУ розслідує  три версії падіння гвинтокрила: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?