Авіакатастрофа в Казахстані: що відомо про українців на борту
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіакатастрофа в Казахстані: що відомо про українців на борту

Авіакатастрофа в Казахстані: що відомо про українців на борту

На лайнері, який зазнав аварії під час внутрішнього рейсу у Казахстані, були двоє громадян України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За відомостямидиректора Департаменту консульської служби МЗС Сергія Погорельцева, обидва українця отримали травми.

"Серед постраждалих є двоє громадян України. Обидві особи доставлені до лікарні міста Алмати. Лікарі зазначають, що загрози їхньому життю немає, в обох травми середньої тяжкості - проблеми з хребтом", - пояснив дипломат.

Погорельцев зазначив, що український консул вже контактував з медицинськими фахівцями. Найближчим часом вирішать питання про мобільні телефони для постраждалих. Так з ними можна буде спілкуватися прямо.

Кожен з українців отримує повноцінний конссульський супровід. Контролем ситуації займаються безпосередньо в МЗС.

Нагадаємо, аварія сталася вранці у п'ятницю, 27 грудня. Літак казахстанської компанії Bek Air з приблизно 100 людьми на борту впав невдовзі після набору висоти. Наразі відомо про 15 загиблих та велику кількість постраждалих.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку грудня нештатний інцидент стався в аеропорту Берліна, через що десятки українців не змогли вилетіти з німецької столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?