Авіакатастрофа в Росії. МЗС підтвердило присутність на борту українців
Категорія
Події
Дата публікації

Авіакатастрофа в Росії. МЗС підтвердило присутність на борту українців

Авіакатастрофа в Росії. МЗС підтвердило присутність на борту українців
Джерело:  online.ua

На борту літака АН-12, який розбився поблизу Іркутська в Російській Федерації, перебували двоє українців. Про це повідомив прессекретар Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Джерело: Twitter прессекретаря МЗС

"За попередньою інформацією, у складі екіпажу АН-12, який розбився біля Іркутська, було двоє українців", - написав Ніколенко.

Наразі Консульство України в Новосибірську встановило зв'язок з Міністерством Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій, чекає на результати ідентифікації жертв і з'ясовує обставини катастрофи.

Також Ніколенко опублікував номер "Гарячої лінії" консульства для родичів: +79133791293.

Нагадаємо, 3 листопада під час катастрофи Ан-12 під Іркутськом загинуло семеро осіб. Мінтранс повідомив, що двоє загиблих – українці.

Джерело в авіадиспетчерських службах повідомляє, що два пілоти загинули під час аварії. Ще п'ять людей вижили і їм надають медичну допомогу. За попередніми даними, катастрофа сталася через помилку пілотування або технічну несправність.

За інформацією ЗМІ, літак належить авіакомпанії "Гродно" (Білорусь), а на місці аварії виявили тіла п'яти загиблих. Відомо, що на борту перебували громадяни Білорусі, Росії та України.

"Повідомляється, що літак віз товари народного споживання в чукотський аеропорт Кепервеєм. Стартував Ан-12 у Білорусі і туди ж повинен був повернутися", - сказано в публікації білоруського видання Nexta.

Читайте також:

  • Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати.

  • ДТП зі "слугою народу" Трухіним: слідчі виступили із заявою.

  • Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?