ДТП зі "слугою народу" Трухіним: слідчі виступили із заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

ДТП зі "слугою народу" Трухіним: слідчі виступили із заявою

ДТП зі "слугою народу" Трухіним: слідчі виступили із заявою
Джерело:  online.ua

17 вересня офіційно стало відомо, що слідство у справі про скандальну автотрощу за участю народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна ще не отримало інформацію, яка б допомогла встановити, хто був за кермом автомобіля під час події. З такою заявою виступив виконувач обов'язків директора Державного бюро розслідувань (ДБР) Олексій Сухачов.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Слідчі не знають, хто був за кермом під час ДТП з Трухіним

За словами Сухачова, ДБР вживає всіх заходів для повного та об'єктивного розслідування справи. Після отримання матеріалів від Національної поліціі бюро призначило кілька важливих експертиз у справі.

"Ми дуже чекаємо ці результати, а після цього будемо приймати рішення щодо процесуального статусу кожної особи, яка перебувала в транспортному засобі", – наголосив Олексій Сухачов.

Він також звернув увагу на те, що наразі вдалося встановити всіх учасників тієї події.

Журналісти також поцікавилися у Сухачова, чи змогло слідство встановити, хто був безпосередньо за кермом автомобіля з народним обранцем, Сухачов відповів: "Ні, ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження".

За словами виконуючого обов'язки директора ДБР, вони уже провели аналіз усіх записів відеокамер, які встановлені дорогою від Полтави до Києва, однак на ділянці автомагістралі "Бориспіль – Київ" тоді тривав ремонт, і камери були демонтовані.

"Але є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали всіх громадян України надати нам додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки що нічого не отримали", - підсумував Сухачов.

Що відомо про ДТП з "слугою народу" Трухіним

Як уже згадувалося раніше декількома українськими виданнями, 23 серпня народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спровокував ДТП дорогою з Полтави до Києва. Згодом близько 30-ти медіа почистили повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб. Після цього незалежні українські журналісти дійшли висновку, що інформацію про автотрощу за участю політика намагаються приховати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?