Бив ногами по голові: у Раді колишні "слуги народу" влаштували запеклу бійку
Категорія
Політика
Дата публікації

Бив ногами по голові: у Раді колишні "слуги народу" влаштували запеклу бійку

Бив ногами по голові: у Раді колишні "слуги народу" влаштували запеклу бійку
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді четвер 5 листопада видався насиченим на події. Так, народні обранці та колишні "слуги народу" Лео Лерос і Олександр Юрченко побилися в кулуарах українського парламенту. Ба більше, Юрченко згодом навіть заявив, що його госпіталізували. Варто звернути увагу на те, що Юрченка підозрюють у корупції і щодо нього триває розслідування. Нещодавно за рішенням суду з нього зняли електронний браслет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінки народних депутатів.

"Близько 11:30 на мене у Верховній Раді напав брехло та провокатор Гео Лєрос.

Ось так виглядає тиск на народних депутатів у 2020 році. Бійки, провокації, погрози.Ось це моя ціна за врятований від забудови заповідник Китаєво та Самбурки. Додатково до фейкових провокацій НАБУ. Вони намагаються вже усунути мене не тільки політично, але й фізично. Завтра ця скажена собака буде кидатись ще на когось. Вказаними незаконними діями вчинено перешкоджання моїй депутатській діяльності - через госпіталізацію я позбавлений можливості голосувати за Держбюджет на 2021",– заявив Юрченко.

Не зміг не відреагувати на останні події і Гео Лерос, який накинувся на колегу із гучними звинуваченнями.

"Коли злочинців не саджають у в’язницю, а відпускають голосувати в Верховну Раду за інтереси Офісу президента, ми отримуємо бандитську державу. Учора з хабарника Юрченка, як с собаки, зняли браслет, сьогодні ця скажена потвора кинулась на мене з кулаками та ксенофобськими висловами. Я не буду повторювати сказані ним слова, бо це неприємно для психіки будь якої адекватної людини, але це мабуть і є обіцяні «люди з ментальністю 21 сторіччя», - написав у своєму Фейсбук Гео Лерос.

Як відомо, 4 листопада Вищий антикорупційний суд постановив зняти електронний браслет з підозрюваного в корупції нардепа Олександра Юрченка. Термін дії обраного раніше Юрченку запобіжного заходу продовжено ще на два місяці — до 3 січня 2021 року. Нардеп стверджує, що справа проти нього сфабрикована з метою його дискредитації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Богдан  розповів шокуючу правду про скандал навколо КСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?