Зеленський все знав: Богдан приголомшив новою заявою щодо КСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський все знав: Богдан приголомшив новою заявою щодо КСУ

Зеленський все знав: Богдан приголомшив новою заявою щодо КСУ

Колишній близький друг українського лідера та ексочільник Офісу президента Андрій Богдан виступив з новою шокуючою заявою. Він почав стверджувати, що про підготовку рішення Конституційного суду щодо антикорупційних положень знало оточення глави держави Володимира Зеленського. За словами Богдана, його повинні були попередити про це і, наймовірніше, президент й сам знав, що буде відбуватися, однак нічого не зробив, щоб зупинити суддів КСУ. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на статтю "УП".

"Президент же заявляє, що це диверсія проти України, так? Так диверсія проти України – це злочин. Тобто в тебе є спецслужби, які точно тебе інформували, що готується такий злочин. Яка твоя була реакція? Ніякої. Яка робота проводилася? Ніякої. Це ж кримінальна стаття, якщо ти знаєш про підготовку злочину і не реагуєш. Правильно? Тобто треба реагувати було в той час, коли ти вже довів до того, що мовчиш і робиш вигляд, що все нормально, і таким чином даєш сигнал, що ти не проти. Публічно навіть", – обурився Андрій Богдан.

На думку українського політика, про підготовку цього скандального рішення повинен був знати представник президента в КС Федір Веніславський.

"Він не міг не знати. Це його робота, він не міг не попередити про загрозу", – зазначив Богдан та звернув увагу на те, що про таке рішення знали і в спецслужбах. – Це неможливо, не існує такого варіанту, щоб вони не доповіли (Зеленському – ред.).

Колишній глава ОП також додав, що рішення КС "протирічить логіці" та не має відповідного обгрунтування.

"Але лікувати хворобу розстрілом не варіант", – прокоментував політик ідею президента щодо припинення повноваження суддів Конституційного суду.

За словами Андрія Богдана, ініціатива українського лідера щодо розпуску КС може бути підставою для імпічменту, оскільки те, що зараз робить президент – це кримінальна стаття.

"Це може бути підставою для процедури імпічменту. Політично президент діє правильно. Але ти мав це розуміти, ти мав до цього готуватися, ти мав це робити завчасно", – заявив колишній друг Володимира Зеленскього.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  судді КСУ почали безсоромно залякувати українців  та владу країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?