Нардеп Юрченко вперше прокоментував свою скандальну автотрощу у Львові
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Юрченко вперше прокоментував свою скандальну автотрощу у Львові

Нардеп Юрченко вперше прокоментував свою скандальну автотрощу у Львові
Джерело:  online.ua

Позафракційний народний обранець Олександр Юрченко, який 8 липня влаштував автотрощу у центрі ЛЬвові, почав стверджувати, що у момент аварії він не був у стані наркотичного сп'яніння. Політик також запевняє, що це підтвердили декілька лабораторій.

Джерело:Телеграм-канал "Украина Online"

Юрченко прокоментував ДТП у Львові

За словами самого нардепа, він здав аналізи в декількох лабораторіях Києва, і ні в одній з них в його крові не були знайдені заборонені речовини. Окрім того, Олександр Юрченко почав звинувачувати лікарів у нібито фальсифікації результатів аналізів.

"Я знаю, що нічого не вживав. Навіть не думав, що лікарі сфальсифікують аналізи народного депутата в присутності правоохоронних органів. Я не вживав наркотики ніколи в житті. Я здав аналізи в державних і приватних клініках в Києві, щоб зрозуміти, що сталося", - виправдовуєтьсяя скандальний наредп.

Щодо телефону, який політик вибив з рук водія Volkswagen Всеволода Боровця, то він запевняє, що зробив це, адже подумав, що це провокація.

Що наразі відомо про ДТП Юрченка у Львові

  • 8 липня позафракційний народний обранець Олександр Юрченко на площі Міцкевича у Львові, виїжджаючи з платного паркувального майданчика за кермом Ford Mustang, в'їхав у Volkswagen Jetta. Постраждалий водій почав знімати подію на відео - після цього політик напав на постраждалого.

  • Трохи пізніше лікарі заявили, що колишній "слуга народу" перебував у стані наркотичного сп'яніння. Нардеп продовжує заперечувати висновки медиків і стверджує, що ніколи не вживав наркотиків.

  • Представники політичної сили "Слуга народу" закликали Олександра Юрченка скласти мандат депутата українського парламенту, оскільки політик "втратив етичні підстави бути депутатом".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?