Авіація ЗСУ зірвала просування армії РФ в районі Лисичанська
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіація ЗСУ зірвала просування армії РФ в районі Лисичанська

Авіація ЗСУ зірвала просування армії РФ в районі Лисичанська
Джерело:  online.ua

Українська авіація нанесла серію потужних ударів по позиціях кремлівської окупаційної армії в районі Лисичанська та зірвала подальший наступ загарбників.

Джерело: командування Повітряних сил ЗСУ

Авіація ЗСУ зірвала наступ окупантів в районі Лисичанська 

30 червня штурмовики "Су-25" та бомбардувальники "Су-24м" здійснили до 10 авіаційних ударів на Луганському напрямку, підтримуючи бойові дії захисників Лисичанська, - повідомляють представники Повітряних сил ЗСУ.

Удари з літаків спинили просування загарбників на кількох важливих напрямках. Серед росіян є втрати. Крім того, біло уражено логістичний центр, пункти забезпечення пальним та військову техніку окупантів.

Між тим канцлер Німеччини Олаф Шольц зазначив, що кремлівський диктатор Володимир Путін щонайменше рік готувався до вторгнення в Україну.

Через це, за словами Шольца, Кремль може довго вести війну проти України.

Я думаю, що рішення почати цю війну було ухвалено за рік до її початку або, можливо, раніше, тому що він готувався до неї. І тому він зможе продовжувати війну дуже довго, - зазначив канцлер Німеччини.

Шольц наголосив, що  ніхто насправді не знає, як довго може тривати війна. За його словами, в Росії живе багато людей, і країна володіє значними ресурсами.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Водночас Шольц переконаний, що західні санкції впливають на Росію, хоча Путін цього і не визнає.

Зараз це відбувається з країною, яка не настільки розвинена, яка дійсно потребує всіх технологій решти світу, щоб мати аналогічний рівень життя і бути частиною зростання світової економіки, - підкреслює керівник німецького уряду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?