Авіаудари по лікарнях: ЗМІ повідомили шокуючу новину про РФ у Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіаудари по лікарнях: ЗМІ повідомили шокуючу новину про РФ у Сирії

Авіаудари по лікарнях: ЗМІ повідомили шокуючу новину про РФ у Сирії
Джерело:  online.ua

Військова авіація РФ у ніч на четвер, 30 січня, вдарила по лікарні у сирійській провінції Ідліб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

За відомостями джерел, жертвами трагедії стали 10 цивільних осіб. Окрім того, 37 інших людей зазнали поранень.

Цивільна оборона Ідлібу — так звані "Білі каски" - стверджують, чотири особи загинули внаслідок обвалення будівлі шпиталю. Відомо, що авіаудар російських сил зачепив також місцеву пекарню.

Наразі тривають пошуково-рятівні роботи. Кількість жертв може зрости під час розчищення завалів.

Нагадаємо, російська армія знаходиться в Сирії як учасник війни з 2015 року. Неодноразово повідомлялося про атаки авіації проти цивільних об'єктів у різних регіонах. На територію Ідлібу наступають війська режиму Башара Асада.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецький державний лідер Реджеп Таїп Ердоган звинуватив РФ у веденні злочинного наступу в Сирії. Він наголосив, що Кремль не виконує домовленостей та провокує подальше протистояння замість утримування ситуації під контролем.

Ердоган також додав, у Москві вважають терористами тисячі сирійців, які втекли від асадівської влади на північ країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?