Автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою у Росії: багато потерпілих
Категорія
Події
Дата публікації

Автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою у Росії: багато потерпілих

Автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою у Росії: багато потерпілих
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Масштабна аварія трапилася цієї ночі в Росії. Пасажирський автобус, в салоні якого перебувало 54 громадян України, зіткнувся з вантажівкою та перекинувся, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами заступника директора Департаменту консульської служби МЗС України Василя Кирилича, аварія трапилася в ніч на 30 квітня на 423-му кілометрі траси М-2 у Кромському районі Орловської області РФ.

На цей час відомо, що внаслідок ДТП постраждало 15 громадян України. Один з них знаходиться у важкому стані у Кромській райлікарні, двоє – в Орловській обласній лікарні, іншим надано медичну допомогу на місці. Пасажири розміщені в готелях міста Орел.

За словами працівників лікарні, найбільше постраждав водій автобуса, якому ампутували ногу. Ситуацію ускладнює те, що чоловік втратив багато крові.

За попередньою інформацією, причиною ДТП могло стати слизька дорога. На щастя, автобус та «Камаз», з яким він стикнувся, рухалися в попутному напрямку. Якби трапилося лобове зіткнення, наслідки могли бути набагато трагічнішими.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, як іноземець вистрибнув з потягу, щоб потрапити до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?