Іноземець вистрибнув з потягу, щоб потрапити до України: подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Іноземець вистрибнув з потягу, щоб потрапити до України: подробиці

Іноземець вистрибнув з потягу, щоб потрапити до України: подробиці
Джерело:  online.ua

Незвичний інцидент зі спробою незаконного проникнення на територію України був зафіксований напередодні працівниками Держприкордонслужби. Громадянин Грузії, 1988 року народження, вибив скло у потязі та вистрибнув з нього, щоб потрапити до нашої країни, оминаючи прикордонний контроль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ДПСУ.

Подія трапилася вчора, 29 квітня, у потязі «Мінськ – Київ». Як згодом стало відомо, громадянин Грузії раніше був депортований з України за перевищення терміну перебування. Вже через 13 днів після депортації іноземець сів на потяг, що прямує до Києва, та зістрибнув з нього, не доїжджаючи 20 хвилин до станції «Київ-Пасажирський», в районі Дарниці. Митний та прикордонний контроль мав бути проведений після прибуття потягу до кінцевої зупинки.

Почувши звук розбитого скла, провідник поїзда відразу повідомила про це правоохоронцям. Після отримання інформації про втечу пасажира, прикордонники негайно розпочали пошукові заходи. Спочатку було встановлено дані іноземця, потім знайшли й самого втікача.

Наразі громадянин Грузії знаходиться у київському СІЗО, де на нього вже чекає нова адміністративна справа за порушення українського законодавства.

Нагадаємо, що президент Росії Путін вчора порадив Володимиру Зеленському повернути Саакашвілі в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?