"Азов" оголосив полювання на причетних до вбивства полонених в Оленівці
Категорія
Україна
Дата публікації

"Азов" оголосив полювання на причетних до вбивства полонених в Оленівці

"Азов" оголосив полювання на причетних до вбивства полонених в Оленівці
Джерело:  online.ua

Бійці батальойну "Азов" оголосили полювання на усіх причетних до масового вбивства українських військовополонених в Оленівці 29 липня. З такою заявою виступив засновник полку "Азов" Андрій Білецький.

Джерело: Телеграм-канал Андрія Білецького

"Азов" обіцяє покарати причетних до вбивства полонених в Оленівці

Щодо удару по колонії в Оленівці, де перебувають наші з "Азовсталі". Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців. Російське командування обставило масове убивство полонених як дії української армії. Бійці полку були переведені в окрему будівлю.Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше - дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни, - наголошує Андрій Білецький.

Засновник батальойону звертає увагу на те, що армії країни-агресорки не вдалося перемогти "Азов" у чесному бою, тому намагається знищити українських бійців віроломством.

Фото - скриншот

Я від імені Азовських підрозділів оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані, - підкреслив Андрій Білецький.

За його словами, наші бійці уже збирають дані про жертв і виконавців цього воєнного злочину РФ.

Нагадаємо, вранці 29 липня російські пропагандисти почали поширювати інформацію про обстріл колонії в Оленівці Донецької області, де утримуються українські полонені. Розвідка України повідомляє, що удару по українцях завдала Росія, хоча намагається звинуватити ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?