Військовий експерт спрогнозував вибір Путіна між Півднем та Донбасом
Категорія
Політика
Дата публікації

Військовий експерт спрогнозував вибір Путіна між Півднем та Донбасом

Військовий експерт спрогнозував вибір Путіна між Півднем та Донбасом
Джерело:  online.ua

Наразі команда російського диктатора Володимира Путіна зіткнулася з новою дилемою – кидати свої війська у наступ на Донбасі або захищатися від контрнаступу Збройних сил на Півдні. Військовий експерт Петро Черник озвучив свій прогноз, який напрямок обере армія РФ.

Джерело: "24 Канал"

Експерт відповів, як бачить вибір Путіна між Півднем та Донбасом

На переконання Петра Черника, найлогічнішим кроком Кремля залишається схід, тобто Донбас.

Експерт також звернув увагу на те, що окупанти більше не озвучують інформації про, як вони хотіли назвати "ХНР". Тим часом так звані "ЛДНР" визнали.

Окрім того, наголошується, що з точки зору російського диктатора йому потрібно регулярно звітувати перед власним народом, власною фашистською нацією про "успіхи".

Я твердо переконаний, що у росії склався класичний не тільки режим, а взагалі суцільний ментальний наратив. Їм треба рапортувати про якісь успіхи й про те, що поставлені завдання ще вкінці лютого – таки виконані. Саме тому логічніше це мав би бути схід, мав би бути Донбас, – озвучив свою думку з цього приводу український аналітик.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Проте є сукупна Чорнобаївка. І, як я це називаю, – сукупний понтон. Нагадаю, що на Сіверському Дінці вони в одному місті наводили 5 разів понтон. 5 разів спалили майже цілу батальйонно-тактичну групу й втопили 73 одиниці техніки, – нагадав Петро Черник.

Однак він також зазначив, що у Кремля вкрай дивна логіка, яку дуже складно зрозуміти. Саме тому росіяни небезпечні, адже від них можна очікувати будь-чого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?