Засуньте свою голову в морозильник: Мельник відповів на пропозицію німецького політика щодо України
Категорія
Україна
Дата публікації

Засуньте свою голову в морозильник: Мельник відповів на пропозицію німецького політика щодо України

Засуньте свою голову в морозильник: Мельник відповів на пропозицію німецького політика щодо України
Джерело:  online.ua

Колишній посол України в ФРН Андрій Мельник відреагував на заяву прем’єра німецької землі Саксонія Міхаеля Кречмера, який запропонував "заморожування" війни в Україні та закликав федеральний уряд змінити політику.

Джерело: Твіттер-сторінка Андрія Мельника

Мельник відреагував на пропозицію німецького політика щодо України

Перепрошую, пане Кречмере, але українці виступають за те, щоб засунути вашу голову в морозильник, щоб охолодити ваші гарячі російські фантазії. Ваше постійне загравання з воєнним злочинцем Путіним огидне, – наголосив український дипломат.

Як уже згадувалося раніше, Кречмер озвучив пропозицію, щоб війна в Україні була "заморожена". Політик почав цинічно стверджувати, що в разі продовження активних бойових дій є ризик втрати економічної сили, необхідної для організації безпеки та збереження конкурентоспроможності.

За його словами, офіційний Берлін повинен зіграти посередницьку роль у цій війна, разом із Францією, США та іншими країнами. Політик також почав стверджувати, що якщо триматися за заяви про необхідність перемоги у війні і наміри ніколи більше не купувати сировину в Росії, то переговорів про припинення вогню не буде.

Не можна також не згадати про те, що колишній головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс озвучив прогноз, що російсько-українська війна може завершитися за 4-6 місяців, а "заморожений конфлікт" завершиться подібно до Корейської війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?