Велика Британія заявила про готовність до війни з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Велика Британія заявила про готовність до війни з Росією

Велика Британія заявила про готовність до війни з Росією
Джерело:  online.ua

За словами командувача Королівськими військово-повітряними силами Великої Британії Майка Вінґстона, британські військові літаки й пілоти готові до війни з Росією, якщо країна-агресорка становитиме загрозу Лондону або його партнерам.

Джерело:  Sky News

Британія уже підготувалася до війни з армією РФ

Майк Вінґстон звретає увагу міжнародної спільноти на те, що РФ стає "усе більш агресивною". На його переконання, Європейський Союз повинен бути готовими до цього і того, що є найбільш важливим уроком для європейської безпеки, який випливає з цього вторгнення (в Україну)".

Для мене немає сумніву, що Росія – це найбільш нагальна загроза британській та європейській безпеці. Просто гляньте на її дії не лише в Україні, а й у Грузії до того… Не сумніваюсь, що ми тренуємось, аби бути готовими саме до цієї чіткої та наявної загрози. Ми, звісно ж, сподіваємось, що до цього не дійде і достатньо лише стримування, але якщо настане день, коли Росія здійснить агресію проти держави НАТО, ми будемо готові, – підкреслив командувач Королівськими військово-повітряними силами.

Фото — flickr.com

За словами Майка Вінґстона, Велика Британія разом із своїми союзниками щодня працює і здійснює щоденну підготовку, що дає їхнім силам "перевагу в ближньому бою".

Як уже згадувалося раніше, нещодавно очільник Міністерства оборони Британії Бен Воллес заявив, що армія РФ може поширити свою агресію за межами України, і це становить для Європи "найбільш пряму та нагальну загрозу".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?