Росія випустила по Миколаєву 9 ракет — багато руйнувань
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія випустила по Миколаєву 9 ракет — багато руйнувань

Росія випустила по Миколаєву 9 ракет — багато руйнувань
Джерело:  online.ua

14 липня під час ранкового обстрілу Миколаєва російські солдати влучили у готель у центрі міста, пошкодили будівлю торгово-розважального центру, два навчальні заклади та інші соціальні об'єкти.

Джерело: міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у  Telegram, Миколаївська обласна військова адміністрація у  Telegram

14 липня російська армія обстріляла Миколаїв

Центр міста. Готель "Миколаїв". Ударною хвилею та уламками пошкоджена і будівля торговельно-розважального центру навпроти, - йдеться в повідомленні.

За словами міського голови, на місці події працюють комунальники.

Олександр Сєнкевич також повідомляє, що вони вже встигли розчистити від уламків та сміття проїзд для автомобілів. Наразі зачищають решту території навколо.

Фото — telegram.org

Як стверджує очільник Миколаївської ОВА, російська армія випустила по місту 9 ракет. Окрім того, наголошується, що внаслідок влучань також пошкоджені два навчальні заклади і об’єкт транспортної інфраструктури. За попередніми даними, одна людина отримала поранення.

РФ також обстріляла Дніпропетровську область

З'явилися також дані щодо ранкового обстрілу Зеленодольська у Дніпропетровській області.

Снаряди російської армії потрапили по парковій зоні та стадіону спортивної школи. Постраждав і місцевий ліцей. У закладі посипалися вікна. За попередніми даними, цивільні не постраждали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?