АЗС відреагували на вимоги Зеленського: ЗМІ повідомили гарну новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

АЗС відреагували на вимоги Зеленського: ЗМІ повідомили гарну новину

АЗС відреагували на вимоги Зеленського: ЗМІ повідомили гарну новину
Джерело:  Enkorr

Паливні компанії знизили ціни на АЗС з ранку у вівторок, 24 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Enkorr.

Загальний показник бензину та дизельного палива на станціях великих компаній знизився на 05-1 гривн. за літр.

Згідно з висновками "Консалтингової групи А-95", мережі OKKO та WOG наразі продають бензин та дизель на 50 копійок дешевше, ніж напередодні. Представники Amic знизили ціну бензину на 80 копійок, а дизельного палива - на 70.

Окрім того, подешевшання торкнулося й консолідованої групи "Приват". До того вона не реагувала таким чином на зміни на ринку, а зараз паливо подешевшало одразу на одну гривню.

Нагадаємо, такі події стали наслідком зустрічі українського президента Володимира Зеленського з представниками паливних мереж. Вона відбулася у понеділок, 23 грудня, в Офісі президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський звернувся до розповсюджувачів бензину й дизеля із вимогою реально знизити ціни на продукцію, а не впроваджувати так звані програми лояльності. Також він закликав надавати владі інформацію про нелегальні АЗС чи інші паливні підприємства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?