Ми готові: Зеленський озвучив жорсткі вимоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми готові: Зеленський озвучив жорсткі вимоги

Ми готові: Зеленський озвучив жорсткі вимоги
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що мережі АЗС повинні реально знижувати ціни на пальне, а не розробляти програми лояльності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, у понеділок, 23 грудня, голова держави зустрівся з представниками паливних компаній.

"Ми звертаємося до вас з пропозицією більш активно відреагувати на зміцнення курсу та зменшити відповідно ціну на бензин. Не надати знижки, а (зменшити ціну - ОПУ) на табло", - підкреслив Зеленський.

На думку заступниці голови Офісу Юлії Ковалів, реальна ціна нижче встановлених на АЗС показників, навіть за програмами лояльності. Це суперечать загальному європейському підходу.

Натомість представники мереж АЗС проінформували президента, що близько чверті об'єктів працюють нелегально. Окрім того, поширена в Україні робота "чорних" нафтопереробних підприємств.

"Ми готові допомогти. Якщо у вас є дані по областях – надайте нам. З нелегалами ми розберемося… Я вам обіцяю, що з січня, після свят, почнемо дуже жорстко боротися зі всіма нелегалами", - відповів Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, ціни на АЗС повинні знизитися приблизно на 2 гривні. Подешевшання можливо після формування конкурентної середи на ринку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?