На скільки знизяться ціни на бензин - відповідь Гончарука
Категорія
Економіка
Дата публікації

На скільки знизяться ціни на бензин - відповідь Гончарука

На скільки знизяться ціни на бензин - відповідь Гончарука
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук, повідомив українцям приємну новину. За його словами, ціни на бензин мають знизитися як мінімум на 2 гривні за літр. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Зараз ми спостерігаємо те, що ціни на бензин зменшуються. За різними оцінками, від 30 до 80 копійок. Звичайно, це неадекватне зменшення, звичайно, ціни на бензин повинні зменшитися значно сильніше. За нашими розрахунками, на 2 гривні", - підкреслив голова уряду.

За словами Гончарука, ціни будуть падати тоді, коли на ринку буде конкуренція.

Варто зазначити, що Антимонопольний комітет направив обов’язкові до розгляду рекомендації щодо зниження роздрібних цін на високооктанові бензини та дизельне пальне до великих мереж АЗС. Після цього великі мережі АЗС почали знижувати ціни на бензин і дизпаливо.

Як відомо, нещодавно Гончарук зробив важливе попередження усім українцям. Він звернув увагу на те, що команда Володимира Зеленського вивела питання транзиту газу за межі обговорення ситуації на Донбасі. Однак громадянам України треба підготуватися до можливої "газової війни" з Кремлем.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер  Володимир Зеленський пообіцяв усім українцям,  що офіційний Київ підпише договір із Москвою про поставки газу "за кращими умовами, ніж до цього".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?