Бабине літо: погода у Києві побила новий рекорд
Категорія
Україна
Дата публікації

Бабине літо: погода у Києві побила новий рекорд

Бабине літо: погода у Києві побила новий рекорд
Джерело:  online.ua

Синоптики зафіксували черговий кліматичний рекорд у Києві під час надзвичайно теплого бабиного літа. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Центральну геофізичну обсерваторію імені Бориса Срезневського.

Днем у суботу, 19 жовтня, максимальний показник температури повітря сягав 23,3 градуса тепла за шкалою Цельсія. Цей рівень на 2,1 градуса вище попереднього рекорду, який зафіксовано 1957 року.

Цей рекорд став вже четверти для цьогорічного бабиного літа. На початку попереднього тижня відбулося суттєве покращення погоди. Температура в українській столиці відзначилася побиттям показників, зареєстрованих ще наприкінці XIX сторіччя.

Зокрема, йдеться про рекорди від 13 та 15 жовтня. Термометри тоді продемонстрували температуру вище 20 градусів.

За словами синоптиків, така погода кліматично відноситься до середини серпня.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом чинного тижня відбудеться погіршення погодних умов на території усієї України. За прогнозом фахівців, вже з середи, 23 жовтня, температура повітря знизиться. Остаточне похолодання очікується на вихідних. У країни прийдуть дощі та різкий вітер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?