Температура почне знижуватися: синоптики уточнили, коли похолодає в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Температура почне знижуватися: синоптики уточнили, коли похолодає в Україні

Температура почне знижуватися: синоптики уточнили, коли похолодає в Україні
Джерело:  online.ua

Погода в Україні на наступному тижні продовжить радувати українців теплом і сонцем. Але вже з 23 жовтня очікується зниження температури повітря, хоча дощі і суттєве похолодання придуть тільки у вихідні, 26 і 27 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 21 жовтня, на всій території України продовжить гуляти "бабине літо". Вдень повітря буде прогріватися до + 24°С, а вночі стовпчики термометра не будуть опускатися нижче +7...+10°С.

Повний погодний штиль очікується і у вівторок, 22 жовтня - буде дуже тепло і сухо. Однак через нічне зниження температури повітря можливі щільні тумани в ранкові години.

Вже з середи, 23 жовтня, погода почне погіршуватися, але не суттєво. Вдень стовпчики термометрів опустяться на кілька градусів у порівнянні з попередніми теплими днями. В середньому температура повітря вдень складе +16...+19°С, але без дощів.

Народні синоптики відзначають, що "бабине літо" триватиме до наступних вихідних. І тільки 26-27 жовтня в Україну прийде справжня осінь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 6 жовтня Україну засипало снігом. Справжня зима настала на заході країни. Під сніговим покривом опинилися курорти Драгобрат, Захар Беркут, Тростян і Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?