Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото

Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 жовтня, в окремі райони України прийшла справжня зима. Сніг випав на заході країни, в селі Поляниця Івано-Франківської області. Зокрема, снігом засипало один з найбільших гірськолижних курортів України Буковель, про що свідчить відео з web-камер курорту, передає ONLINE.UA.

Користувачі мережі відзначають, що сніг продовжує падати і вже утворився немаленький сніговий покрив. За їх словами, Драгобрат, Захар Беркут, Тростян і Буковель вже стоять всі білі під осіннім снігом.

"Красиво, але зарано для зими", "Мете, навертає! Юхуууу!!!!! Ура!!!", "Снігова казка", - коментують в мережі жовтневий снігопад в Карпатах.

Нагадаємо, сьогоднішній сніг в Карпатах став не першим осіннім снігопадом 2019 року. Ще з вересня на горі Піп Іван Чорногірський випадав сніг, що фіксували рятувальники, які працюють у складі Чорногорського гірського пошуково-рятувального поста.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українців попередили про заморозки, які прийдуть на всю територію України з 7 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?