Сильні заморозки і грози: українців попередили про погіршення погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Сильні заморозки і грози: українців попередили про погіршення погоди

Сильні заморозки і грози: українців попередили про погіршення погоди
Джерело:  online.ua

З 7 жовтня на всій території України серйозно погіршиться погода. Очікуються нічні заморозки до -6 градусів в усіх регіонах. Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає українців про заморозки по Україні, а також про сильні дощі та грози, передає ONLINE.UA.

За прогнозом Укргідрометцентру, з понеділка, 7 жовтня, серйозно похолодає в західних, центральних і північних областях. У нічний час стовпчики термометрів там опустяться до -3 ...- 5°С. Вдень повітря буде прогріватися не вище +6 ... + 8 градусів. Погода в Києві 7 жовтня буде також по-справжньому осінньою: вночі будуть заморозки до -1 ...- 3°С, вдень - +7 ... + 9 тепла, можливий невеликий дощ.

У вівторок, 8 жовтня, на більшій частині України буде сухо, але холодно. Вдень стовпчики термометрів підніматимуться до +6 ... + 8°С, вночі - заморозки до -3 градусів. У східних областях буде тепліше, але з дощем.

У середу, 9 жовтня, в північних, західних і центральних областях вночі заморозки - 0-5°С, вдень повітря прогріється до +7-13°С. Найтепліше буде місцями на півдні - там стовпчики термометрів вдень піднімуться до +17 градусів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що синоптики обіцяли українцям теплу погоду восени 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?