Якою буде погода в жовтні - довгоочікуваний прогноз синоптиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Якою буде погода в жовтні - довгоочікуваний прогноз синоптиків

Якою буде погода в жовтні - довгоочікуваний прогноз синоптиків
Джерело:  Метеопрог

За прогнозами українських синоптиків, погода в жовтні 2019 року повинна бути доволі теплою. Рясні дощі не передбачаються, більшу частину першої половини місяця очікуються сонячні дні з температурою 15-18 градусів за Цельсієм, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Метеопрог".

"У наступний період будуть переважати більш низькі температурні значення. Також з'являться опади, однак вони не будуть інтенсивними. Настане типове бабине літо. Другий місяць календарної осені, ймовірно, буде теплішим ніж зазвичай. Будуть періоди, коли температура підніметься вище за встановлену норму. Також будуть дні, коли денна температура опуститься нижче 10 градусів. Вночі та вранці в більшості регіонів будуть спостерігатися заморозки. Локально стовпчики ртуті опустяться до -5ºС. Приплив мас арктичного повітря в кінці місяця спровокує опади мокрого снігу",- сказано в повідомленні.

За прогнозами синоптиків, в сприятливих умовах над Україною з'являться опади і метеорологічні депресії з середземноморського регіону, що приносять велику кількість вологи.

Окрім того, зазначається, що проблемою в жовтні будуть тумани, які значно обмежать видимість, до менш як 100 метрів. Жовтень може принести дуже різноманітну погоду. Буде багато теплих днів, а з іншого боку, будуть морози та опади мокрого снігу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Україні випав перший сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?