"Багато факапів": Зеленський жорстко висміяв Ляшка та інших політиків
Категорія
Україна
Дата публікації

"Багато факапів": Зеленський жорстко висміяв Ляшка та інших політиків

"Багато факапів": Зеленський жорстко висміяв Ляшка та інших політиків

Український лідер Володимир Зеленський переконаний, що українські чиновники і політики відірвані від сучасних інноваційних технологій. Своєю точкою зору він поділився в ході виступу на українському форумі інтернет-діячів "iForum 2019", передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Говорячи про інновації, говорячи про політику…в принципі чиновники, політики і інновації це абсолютно два різних світи. Є відчуття, що ми живемо на різних планетах – люди з інноваціями і політики", - сказав Зеленський.

За словами українського лідера, найчастіше чиновники використовують чотири слова – інновація, діджиталізація, гіперлуп і Ілон Маск. І після цих чотирьох слів вони кажуть, "ми все сказали, і треба щось змінювати".

 Окрім того, президент показав відео з випробування роботів американської інженерної компанії Boston Dynamics, після чого запропонував подивитися на українських чиновників.

На екрані з’явилось зображення із нардепом Олегом Ляшком.

Всі в залі почали сміятися.

Після цього Зеленський показав слайд із новиною "Депутати запропонували повернути Росію до старого літочислення" і сказав, що такі "чиновники можуть до такого призвести".

"У нас багато проблем, багато факапів. Але відсутність електромереж може призвести до того, що уряд може крокувати в бік відновлювальної енергетики. Відсутність банківської інфраструктури – те, що у нас є – можна йти до цифрового банкінга. Відсутність транспортної логістики – треба йти до дронів. Що нам заважає? Таке відчуття, що люди які нам заважають їх треба назвати "що", - сказав Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA,  перед початком проведення  консультацій між президентом та лідерами парламентських фракцій виник скандал. Його ініціатором став Олег Ляшко, який зняв на смартфон стрім свого спілкування з охоронцями Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?