Багато смертей за так мало. Маск знецінив контрнаступ ЗСУ
Категорія
Світ
Дата публікації

Багато смертей за так мало. Маск знецінив контрнаступ ЗСУ

Багато смертей за так мало. Маск знецінив контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що під час контрнаступу українська армія втрачає багато життів і при цьому їй вдається деокупувати лише незначну частину території. Про це він написав у соцмережі Х, відреагувавши на пост Девіда Сакса.

Джерело: пост Девіда Сакса

Маск розкритикував український контрнаступ

 Американський економіст Девід Сакс опублікував мапу бойових дій в Україні з цитатою про те, що "територіальні здобутки України в результаті їхнього хваленого контрнаступу настільки мізерні, що їх ледве можна побачити на карті".

Натомість Маск у коментарі написав, що "Так багато смертей за так мало" (So much death for so little).

Фото – twitter.com/DavidSacks

До слова, раніше Маск закликав до "перемир’я" України з країною-агресором, аргументуючи тим, що "з кожним днем все більше українських і російських молодих людей гинуть за те, щоб отримати або втратити невеликі шматки землі, кордони якої майже не змінюються".

Після цього президент РФ Володимир Путін назвав Маска талановитою і видатною людиною.

Сенат США ухвалив рішення щодо Ілона Маска після його скандалу з Україною

Комітет Сенату США зі збройних сил вирішив детально вивчити питання національної безпеки, які стали результатом рішенням мільярдера Ілона Маска заблокувати його приватну супутникову мережу Starlink біля окупованого Криму. Цю інформацію офіційно підтвердив голова комітету Джек Рід.

Джек Рід звертає увагу на те, що повідомлення про використання Starlink виявили "серйозні проблеми відповідальності щодо національної безпеки, і комітет займається цим питанням".

За його словами, його команда має намір розглянути ширший ринок супутникового зв’язку, державні контракти та "важливу роль, яку тут відіграли пан Маск і його компанія".

Ні Ілон Маск, ні будь-який приватний громадянин не можуть мати останнє слово, коли йдеться про національну безпеку США, – пояснив Рід.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?