Банда бойовиків під Мінськом - у Лукашенка розкрили шокуючі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Банда бойовиків під Мінськом - у Лукашенка розкрили шокуючі деталі

Банда бойовиків під Мінськом - у Лукашенка розкрили шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

Білоруська влада оприлюднила подробиці інциденту, який стався вночі у вівторок, 29 липня. Місцеві силовики затримали неподалік від Мінська групу іноземної ПВК. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Правоохоронні органи затримали 32 особи, які нібито виявилися бойовиками сумнозвісної ПВК Вагнера, пов'язаної з президентом РФ Володимиром Путіним.

Загалом на територію республіки приїхали близько 200 найманців. Вони повинні були буцімто розхитувати ситуацію напередодні передвиборчої кампанії.

"При собі росіяни мали кожен невелику ручну кладь, а на всіх — три великих важких валізи, завантаження яких у транспортний засіб здійснювали кілька чоловіків", - додали офіційні медіа.

Відомо, що група заселилася до мінського готелю в ніч на 25 липня. Вже 27 липня вони залишили столицю й оселилася в санаторії Мінського району.

"За даними адміністрації санаторію, приїжджі звернули на себе увагу нехарактерним для російських туристів поведінкою та одноманітним одягом у стилі мілітарі. Спиртного не вживали, розважальних закладів не відвідували, трималися відособлено, намагаючись не привертати до себе уваги", - проінформували ЗМІ.

Офіційні подробиці вказують, операцію проводили КДБ та ЗМОП. одного з учасників групи затримали на півдні країни.

Нагадаємо, в білорусі 9 серпня планують вибори президента. У країні тривають масові заворушення черех дії адміністрації президента Олександра Лукашенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, про гучний інцидент стало відомо вдень у вівторок, 29 липня. Про нього першими заговорили офіційні білоруські ЗМІ. Водночас у профільних відомствах та Слідчому комітеті відповідали на запити не точно. Наприклад, в МВС взагалі стверджували, що не мають даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?