"Бандерівщина": росіянам розповіли несподівані речі про Януковича
Категорія
Світ
Дата публікації

"Бандерівщина": росіянам розповіли несподівані речі про Януковича

"Бандерівщина": росіянам розповіли несподівані речі про Януковича

Колишній міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, що знаходиться в розшуку, заявив, що прихід Януковича до влади "розглядався як подальша дискредитація всього російського на території України".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу в Facebook "Інформаційні війська України", створену при Мінінформполітиці.
"Адептам" руського мира "розповіли нову казку," виявляється ", що Януковича" американці зробили президентом" в 2010 році, щоб "дискредитувати все російське", - прокоментували заяву екс-міністра в "Інформаційних військах".
Як відомо, чиновник часів Януковича представив у Москві свою книгу "Кривавий Майдан - злочин століття", заявивши:
"Одне з головних завдань цієї книги - відповісти на питання, хто винен в загибелі правоохоронців і мітингувальників на вулицях Києва, хто організував і здійснив цей кривавий злочин. Я неодноразово говорив, що проводжу власне розслідування тих злочинів, по крупицях збираючи найрізноманітнішу інформацію з різних джерел", - сказав екс-міністр у ході презентації.
Захарченко заявив, що обрання Віктора Януковича президентом України було частиною плану організаторів "Євромайдану".
"Настільки складні механізми Майдану, що їм запобігти на момент приходу до влади Януковича, я вважаю, вже було неможливо. Мені так здається, що один з моментів приходу Януковича до влади і розглядався як подальша дискредитація всього російського на території України і створення так званої держави Антіроссія", - зазначив він.
Нагадаємо, колишній міністр внутрішніх справ України  Віталій Захарченко включений до складу експертної ради комітету Держдуми Росії з власності, де займається питаннями захисту майнових інтересів російських інвесторів за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?