Барселона - Інтер: найкращі моменти та відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона - Інтер: найкращі моменти та відео голів

Барселона - Інтер: найкращі моменти та відео голів
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 2 жовтня, відбувся матч між іспанським футбольним клубом "Барселона" та італійським "Інтером". Про це повідомлявє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Двобій завершився з рахунком 2:1 на користь барселонців. Вони приймали опонентів на стадіоні у рідному місті.

Цікаво, що почався матч невтішно для іспанської команди. Вони пропустили м'яч від італійців у перші дві хвилини від початкового свистка. Автором цього голу став Лаутар Мартінес.

Перший тайм завершився з рахунком 0:1 на користь "Інтера". Лише у другій половині барселонці змогли відігратися. Обидва м'ячі відправив у ворожі ворота Луїс Суарез. Він зрівняв рахунок на 58-й хвилині, а потім вивів команду у переможні під час 84-ї.

Наступний двобій "Барселона" проведе 23 жовтня проти "Славії". "Інтер" у той же день вийде проти "Боруссії".

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий футболіст Андрій Шевченко зробив контрпропозицію керівництву клубу"Мілан" на ідею про отримання посади головного тренера. Українця покликали тренувати італійську команду після низки невдач його попередника, через якого колектив може вилетіти з національної ліги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?