Барселона вийде на матч проти Динамо без лідерів та головної зірки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона вийде на матч проти Динамо без лідерів та головної зірки

Барселона вийде на матч проти Динамо без лідерів та головної зірки
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний матч іспанської "Барселони" проти київського "Динамо" відбудеться без головної зірки — Ліонеля Мессі. Каталонський футбольний клуб встановив остаточний склад на гру Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву.

За оприлюдненими даними, разом з аргентинцем матч групового етапу пропустить Френкі де Йонг. На думку головного тренера Рональда Кумана, лідерам треба перепочити.

Слід додали, також "Барселона" на наступні, ймовірно, пів року втратила центрального захисника Жерара Піке, оскільки той отримав травму.

Також травмами відзначилися Серхіо Бускетс разом з Ансу Фаті, вони також не гратимуть у Києві.

Утім, за "Барселону" вийде Антуан Грізманн. Повний склад виглядає наступним чином:

  • воротарі — тер Штеген, Нето, Пенья;

  • захисники — Дест, Лангле, Альба, Фірпо Хуніор, Мінгеса;

  • півзахисники — Аленья, П'яніч, Пуч, Коутінью, Педрі, Трінкау, Матеус Фернандес;

  • нападники — Грізманн, Брейтвейт, Дембеле, Конрад.

Нагадаємо, матч запланований на вівторок, 24 листопада. Він відбудеться на полі столичного НСК "Олімпійський".

Ця зустріч вже друга за груповий етап сезону Ліги чемпіонів 2020/21, у першому "Динамо" програло, але з більш-менш гідним рахунком 2:1. Тоді київська команда з певними проблемами прибувала до Іспанії через місцевий карантин.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 16 листопада, в мережі почала "гуляти" новина про відставку Мірча Луческу з посади головного тренера київського "Динамо", яка станеться незабаром. Пізніше сам румунський спорт-фахівець відповів на подібні чутки. За оприлюдненими даними, тренер не планує залишати клуб, у який він прийшов буквально напередодні поточного сезону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?