Луческу миттєво відреагував на новину про раптову відставку з Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу миттєво відреагував на новину про раптову відставку з Динамо

Луческу миттєво відреагував на новину про раптову відставку з Динамо
Джерело:  FootBoom

У понеділок, 16 листопада, в мережі почала "гуляти" новина про відставку Мірча Луческу з посади головного тренера київського "Динамо", яка станеться незабаром. Пізніше сам румунський спорт-фахівець відповів на подібні чутки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Footboom.

За оприлюдненими даними, тренер не планує залишати клуб, у який він прийшов буквально напередодні футбольного сезону 2020/21.

"Не знаю, звідки така інформація взялася, хто її вигадав. Вона цілком не відповідає дійсності, я продовжую як і раніше працювати з клубом", - стверджує Луческу.

Медіа наголосили, що румунський тренер нібито збирається у відставку через дружину. Він завжди мешкав із дружиною, навіть коли тривалий час працював за кордоном.

Через карантин, введений на тлі пандемії коронавірусу COVID-19, Луческу мешкає на клубній базі "Динамо" роздільно від дружини. Він запланував (за непідтвердженими деталями) залишити роботу в Києві вже цієї зими.

Кар'єра Луческу в "Динамо" почалася у липні 2020 року. З того часу київська футбольна команда встигла заволодіти Суперкубком України (побивши на полі донецький "Шахтар", колишній клуб румунця), вийти до групового етапу Ліги чемпіонів (уперше з 2016 року), а також посісти станом на листопад перше місце у національному українському чемпіонаті.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські футбольні фанати спостерігали нове класичне дербі "Динамо" — "Шахтар", перемогу в якому отримали донеччани. Водночас штаби команд розійшлися у думках щодо причин такого результату.

За словами тренера киян Мірча Луческу, переміг у двобої коронавірус COVID-19. Водночас футбольний директор "Шахтаря" Даріо Срна наголосив, що перемога належить саме донецькому клубу, а не інфекції. Його команда вже була у такий же скрутній ситуації, як "Динамо", яке втратило 12 гравців через COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?