Батя, іди: Захарченко смішно розповів, як його "призначили" ватажком ДНР, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Батя, іди: Захарченко смішно розповів, як його "призначили" ватажком ДНР, з'явилося відео

Батя, іди: Захарченко смішно розповів, як його "призначили" ватажком ДНР, з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Ватажок ДНР Олександр Захарченко, розповідаючи про два роки свого «правління» бойовиками, зізнався, як відбулося його «призначення».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
«У 14-му році ... про майбутнє мало хто думав. Коли постало питання про те, що це необхідно і це треба, мої бойові друзі, мої бойові товариші просто сказали – батя, ну, треба, йди. І я зробив, напевно, усвідомлений вибір, і пішов», — заявив він.
Крім того, Захарченко видав черговий «перл» про те, в чому він бачить функцію влади.
«Для мене влада – це не контракт між владою і народом, це служіння. Будь-який керівник, будь-який чиновник, він, в першу чергу, служить народу. Це як звичайний військовий», — затинаючись, розповів він.


Читайте також:  В мережі розповіли про заміну ватажка ДНР: назване несподіване ім'я наступника .

Ще одним одкровенням від Захарченка стала його заява про відмінності західної цивілізації від російської.
«І це моє, напевно, переконання, це споконвічно російське взагалі знання, на Заході, на жаль, по іншому це все йде. Західна цивілізація, вона укладає контракт. Тобто, будь-який керівник – це менеджер з контрактом, в якому чітко прописано права і обов'язки. Так, у нас теж є конституція, але в першу чергу це служіння», — сказав ватажок ДНР.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах посміялись над "пророцтвом" Захарченка про холодну смерть України без донецького вугілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?