Баварія — Лаціо. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баварія — Лаціо. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів

Баварія — Лаціо. Де та коли дивитися видовищний матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

На 16 та 17 березня в Лізі чемпіонів заплановані матчі-відповіді 1/8 фіналу, які визначать — хто саме проб’ється у чвертьфінал. Вже сьогодні у середу на полі зійдуться мюнхенська “Баварія”, чинний чемпіон престижного турніру, а також італійське “Лаціо”. Матч проходитиме на стадіоні “Альянц Арена”, де мюнхенці прийматимуть гостей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад чемпіонату.

Згідно з офіційними даними, початок гри запланований на 22:00 за київським часом. Транслюватиме її український телеканал “Футбол 1”.

Нагадаємо, попередня зустріч на цьому етапі завершилася для клубів з рахунком 4:1 на користь німецької сторони.Це робить майже неможливим прохід у чвертьфінал для італійців, однак Мюнхен своєю чергою також налаштований дуже рішуче й напружено.

“Завжди може статися багато чого. У “Лаціо” сильна команда й дуже гарні гравці. Кожен в нашій команді гранично мотивований. Ми хочемо продовжити з того, на чому закінчили в минулому матчі”, - прокоментував майбутній матч баварський вінгер Лерой Сане.

У мюнхенському клубі звернули увагу на статистику: жодна команда за всю історію Ліги чемпіонів не втратила шанс пройти в наступний етап після того, як у першому матчі чинного раунду здобула перевагу над суперником від трьох м’ячів.

“Також мюнхенці можуть встановити новий рекорд: якщо команді (Ганс-Дітера) Фліка вдасться вийти у чвертьфінал, то для “Баварії” це буде 19-е потрапляння до восьми кращих команд Європи. За цим показником “Баварія” стане рекордсменом Ліги чемпіонів. Також “баварці” можуть повторити клубний рекорд: якщо Роберт Левандовські та Компанія не програють, то їх безпрограшна серія в Лізі чемпіонів триватиме до 19 матчів. Востаннє рекордмайстеру це вдавалося в період з березня 2001-го до квітня 2002 року”, - говориться в огляді майбутнього матчу, який оприлюднив клуб.

Як повідомляв ONLINE.UA, “Шахтар” і “Динамо” стали єдиними українськими футбольними клубами, які спромоглися вийти у плей-офф Ліги Європи та пробитися до 1/8 фіналу. Утім, подальша участь команд у другому найпрестижнішому чемпіонаті континенту не принесла нових перемог. Донеччани розгромно програми італійській “Ромі” на виїзді, а от кияни не змогли впоратися з іспанським “Вільярреалом” удома на НСК “Олімпійський”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?