Баварія виграла Лігу чемпіонів - видовищне відео переможного гола і кращих моментів в матчі з ПСЖ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баварія виграла Лігу чемпіонів - видовищне відео переможного гола і кращих моментів в матчі з ПСЖ

Баварія виграла Лігу чемпіонів - видовищне відео переможного гола і кращих моментів в матчі з ПСЖ
Джерело:  online.ua

Напередодні відбувся фінал Ліги чемпіонів 2019-2020 - на лісабонському стадіоні Ештадіу да Луж зустрілися мюнхенська Баварія і французький ПСЖ, які у вирішальному матчі боролися за трофей найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. Фінальний матч ЛЧ завершився перемогою Баварії з рахунком 1:0. Тим самим мюнхенський клуб "Баварія" виграв Лігу чемпіонів в шостий раз. Видовищне відео голу та кращіх моментів матчу Баварія - ПСЖ можна подивитися на ONLINE.UA.

Як відомо, в стартовому складі Баварії грали: Ноєр - Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс - Горецька, Тьяго - Коман, Мюллер, Гнабрі - Левандовські.

Французький клуб у фіналі ЛЧ захищали: Навас - Керер, Тьяго Сілва, Кімпембе, Бернат - Паредес, Маркіньос, Еррера - Ді Марія, Неймар, Мбаппе.

Перший тайм фінального матчу ЛЧ завершився без голів - команди показали хорошу гру, але не змогли відкрити рахунок. У другому таймі гол у ворота французів забив гравець "Баварії" Коман, який, до речі, раніше грав за "Парі Сен-Жермен". Він зловив передачу Кімміха і відправив м'яч у сітку головою.

Ця перемога "Баварії" у фіналі Ліги чемпіонів стала рекордною - німецький клуб став першою командою в історії ЛЧ, яка виграла всі матчі на шляху до кубку.

Нагадаємо, ПСЖ вперше вийшов у фінал турніру і намагався стати другим французьким клубом, який завоював головний єврокубок. Раніше лише "Олімпіку" вдалося перемагати в Кубку європейських чемпіонів - це сталося в 1993 році.

Німецька "Баварія" виграла трофей в шостий раз. При цьому ця команда виграла 21 попередній поєдинок поспіль у всіх турнірах.

Важливо відзначити, що переможець Ліги чемпіонів, який визначився за результатами матчу ПСЖ-Баварія, зіграє з переможцем Ліги Європи Севільєю в матчі за Суперкубок УЄФА. Цей матч відбудеться в Будапешті 24 вересня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Севілья виграла Лігу Європи в матчі з Інтером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?