Севілья виграла Лігу Європи - видовищне відео голів вирішального матчу з Інтером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Севілья виграла Лігу Європи - видовищне відео голів вирішального матчу з Інтером

Севілья виграла Лігу Європи - видовищне відео голів вирішального матчу з Інтером
Джерело:  online.ua

Напередодні відбувся вирішальний матч Ліги Європи сезону 2019/21. За чемпіонство боролися іспанська "Севілья" і міланський "Інтер". В рамках фіналу Ліги Європи іспанці в видовищному протистоянні здолали суперників. Фінальний матч завершився з рахунком 3:2, в результаті чого "Севілья" стала шестиразовим переможцем Ліги Європи, побивши свій власний рекорд - іспанці вже вигравали турнір в 2006, 2007, 2014 року, 2015 і 2016 роках. Видовищне відео голів матчу Севілья - Інтер можна подивитися на ONLINE.UA.

Як відомо, в стартовому складі іспанської команди грали: Буну - Навас, Дієго Карлос, Кунде, Регілон - Банега, Фернандо, Хордан - Окампос, де Йонг, Сусо.

Міланський клуб у фіналі Ліги Європи захищали: Ханданович - Годін, де Врей, Бастони - Д'Амброзіо, Барелла, Брозовіч, Гальярдіні, Янг - Мартінес, Лукаку.

Перший гол в матчі Севілья - Інтер забив міланський гравець Ромелу Лукаку з пенальті, але Севілья швидко відігралася - Люк де Йонг ударом головою вразив ворота італійців. В кінці першого тайму Люк де Йонг забив ще один гол, але італієць Дієго Годін швидко зрівняв рахунок.

У другому таймі "Севілья" вирвалася вперед - гол забив Дієго Карлос ударом через себе. До кінця матчу "Інтер" так і не зміг зрівняти рахунок. В результаті "Севілья" перемогла і отримала свій шостий кубок Ліги Європи.

Севілья - Інтер - відео голів фіналу Ліги Європи:

Як відомо, Севілья змогла виграти Лігу Європи вперше за останні чотири роки. З ним іспанці зміцнилися на першому місці за кількістю завойованих кубків другого за силою європейського клубного турніру. Фанати назвали гравців команди "королями Ліги Європи" і подякували за видовищний матч і приголомшливу майстерність.

Як повідомляв ONLINE.UA, в півфіналі Ліги Європи міланському "Інтеру" донецький "Шахтар" поступився з розгромною поразкою. Український клуб програв суперникам з рахунком 5:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?