Так і повинно бути - в Інтері розкрили причини розгрому Шахтаря
Категорія
Спорт
Дата публікації

Так і повинно бути - в Інтері розкрили причини розгрому Шахтаря

Так і повинно бути - в Інтері розкрили причини розгрому Шахтаря
Джерело:  online.ua

Український клуб "Шахтар" розгромно вилетів з Ліги Європи за підсумками матчу проти "Інтера". У тренерському штабі іноземної команди прокоментували приголомшливу перемогу над донеччанами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт "Шахтаря".

За словами головного тренера італійців Антоніо Конте, його команда відзначилася надзвичайно гарною грою.

"Всі ми задоволені. Так і повинно бути. Я бачив, як мої футболісти грали на такому високому рівні, в матчі, де не було фаворита... Ми пресингували" Шахтар "протягом усього поєдинку для того, щоб супротивник не володів м'ячем. Ми були присутні у всіх зонах поля і пресингували", - пояснив він.

Конте наголосив, "Шахтар" - це команда з надзвичайно талановитими гравцями, що робить перемогу ще тріумфальнішою.

"Ми, напевно, застали "Шахтар" зненацька на основі тієї якості гри, яку показали. Я не думаю, що "гірникам" чогось не вистачило, щоб показати свій талант. Вважаю, мої підопічні на сто відсотків заслуговують такої перемоги. На мій погляд, вони ідеально грали з усіх точок зору. Ми намагалися зробити так, щоб сильні якості "Шахтаря" не виявлялися, а виявлялися слабкі. Я задоволений цим поєдинком. Отримав велике задоволення, дивлячись, як мої футболісти діють проти таких талановитих гравців "Шахтаря", - додав головний тренер.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні стартує чемпіонат по футболу 2020-21. УПЛ вже затвердила розклад перших матчів, які почнуться 21 серпня. У новому сезоні FAVBET Ліги візьмуть участь команди: Шахтар, Динамо, Зоря, Десна, Олександрія, Колос, Дніпро-1, Маріуполь, Олімпік, Ворскла, Львів, Минай, Рух, Інгулець.

Відкриють сезон Олімпік і Динамо. Також на цей день запланований матч між Шахтарем з Колосом, якщо "гірники" не пройдуть до фіналу Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?