Байден нарешті зізнався, кого хоче призначити віцепрезидентом США
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден нарешті зізнався, кого хоче призначити віцепрезидентом США

Байден нарешті зізнався, кого хоче призначити віцепрезидентом США
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти США та головний суперник Дональда Трампа Джо Байден вразив міжнародну спільноту неочікуваним зізнанням - він заявив, що хотів взяти партнеркою для своєї подальшої кампанії в якості кандидатки у віцепрезиденти США Мішель Обаму. Як відомо, Мішель - дружина колишнього американського лідера Барака Обами. Вона також є близкьою подругою родини Байденів та підтримує з ними дуже тісні відносини уже багато років поспіль. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на KDKA.

Журналіст поцікавився у Байдена, чи призначив би він Мішель Обаму віцепрезиденткою, якби вона захотіла:

"Я би взяв її, не моргнувши й оком", - зразу ж відповів політик.

Мішель Обама

Однак Джо Байден має сумніви, що колишня перша леді зацікавлена в роботі віцепрезиденткою. Кандидат у президенти США також дав усім зрозуміти, що хоче бачити на цій посаді лише жінку, а також пояснив свою позицію.

"Я вважаю своїм обов'язком, щоб це була жінка, оскільки важливо, щоб моя адміністрація мала вигляд суспільства, щоб вона була схожа на націю", - підкреслив американський політик.

Варто зазначити, що Мішель Обама на публічну пропозицію Джо Байдена поки не відреагувала.

Барак Обама та Джо Байден зі своїми дружинами - Мішель та Джилл

Варто нагадати, що 13 квітня стало відомо, що Джо Байден переміг Берні Сандерса на президентських праймеріз у штаті Вісконсін. На минулому тижні сенатор Берні Сандерс вийшов з виборчих перегонів у США і не буде боротися за номінацію від Демократично партії на президентських виборах. Що важливо розуміти, колишній президент США Барак Обама у вівторок 14 квітня оголосив про підтримку Джо Байдена на майбутніх виборах.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  американський президент Дональд Трамп потрапив  у новий скандал — його пост в Twitter позначили як маніпуляцію. Лідер США став першим користувачем, чий твіт позначили новим маркером соцмережі "маніпуляція ЗМІ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?